Olivari

Olivari by Intersteel

Al meer dan 100 jaar maakt het Italiaanse designmerk Olivari het interieur fraaier, met exclusief ontworpen deurkrukken. Zo wordt er met Italiaanse passie gewerkt aan deurkrukken waarin de emotie van de ontwerper tot uiting komt. Intersteel herkent zichzelf in deze passie en voelt zich verbonden met Olivari. Dit was een Reden voor beide bedrijven om een samenwerkingsverband aan te gaan. Intersteel mag zich exclusief distributeur voor de Benelux noemen van dit schitterende merk.

Met een eigen fabriek in Italië weten ze zelfs de meest veeleisende architect een knieval te laten maken voor het design. De exclusieve deurkrukken worden dan ook ontworpen door internationaal toonaangevend ontwerpers uit diverse landen. Voor elk interieur is er een passende Olivari deurkruk, altijd in de hoogste kwaliteit, verkrijgbaar in diverse kleuren. Overal ter wereld vinden de deurkrukken hun weg naar de meest prestigieuze projecten.

Bekijk hieronder een video betreft de productie.

HET ASSORTIMENT OLIVARI DEURKRUKKEN

HOOGWAARDIGE KWALITEIT DEURBESLAG VAN OLIVARI

Intersteel levert het hele Olivari assortiment, bestaand uit binnendeurbeslag in verschillende designs, waarbij de deurkrukken naar keuze op een dun verend rond of vierkant rozet besteld kunnen worden. Passend in ieder interieur, kunnen de deurkrukken geleverd worden in chroom, mat chroom, rvs geborstelde uitvoering, antraciet, nikkel, mat nikkel, messing, mat messing, mat koper en mat brons. In volledige harmonie met andere interieuraccenten vormen de deurkrukken een sieraad in elke inrichting. Om de kwaliteit nog eens extra te benadrukken, geeft Olivari maar liefst 10 jaar garantie op haar producten. Er zijn zelfs producten waar 30 jaar garantie op gegeven wordt, een bekroning op de ambachtelijke werkwijze van Olivari.

BIJZONDERE DESIGN DEURKRUKKEN

Met Olivari deurkrukken kom je in de greep van de creatieve geesten achter de collectie. De lijst met designers die hun bijdrage leveren aan het succes van dit merk, is indrukwekkend te noemen. Grote namen met internationale faam. Naast externe designers, werken ze in Italië ook met eigen ontwerpers vanuit hun ontwerpstudio. Zo kan het merk zijn koploperspositie behouden als het aankomt op exclusiviteit en blijft elk ontwerp even verrassend als spraakmakend. Ook Nederlandse ontwerpers dragen bij aan dit succes: we noemen in dat kader graag de namen van Marcel Wanders, Ben van Berkel en Rem Koolhaas.

Hulp nodig bij het maken van je keuze of staat het artikel wat je zoekt hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.