Pfaffenhain

De profielcilinders van Pfaffenhain zijn van uiterst hoge kwaliteit. Ze worgen gefabriceerd door Abus in Duitsland. Pfaffenhain is dan ook onderdeel van het merk Abus.

Pfaffenhain Cilinders

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten cilinders en series. Momenteel bieden we de SKG** (2 sterren) en SKG*** (3 sterren) cilinders aan.

De SKG*** cilinders zijn goed beveiligd tegen inbraakmethodes zoals kerntrekken. Ze zijn voorzien van een extra harde kern om het uitboren van de cilinder tegen te gaan.

Alle deuren met 1 sleutel bedienen

Pfaffenhain levert zowel mono-sluitende als gelijksluitende cilinders. Bij een mono-sluitende cilinder wordt elke cilinder met een aparte sleutel bediend. Bij gelijksluitende cilinders kun je alle cilinders met 1 sleutel bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de voor- en achterdeur met dezelfde sleutel openen.

Bij mono-sluitende cilinders worden er 3 sleutels meegeleverd en bij een set gelijksluitende cilinders worden er 6 (dezelfde) sleutels meegeleverd. U kunt het aantal cilinders met dezelfde sleutel eindeloos uitbreiden.

11 producten