Wizkom Shops

Nieuwe deurkrukken kiezen

26 januari 2017 / Informatie

Stel, u heeft een nieuwe huis gekocht maar vindt de deurkrukken niet zo mooi. Of u wilt voor uw huis wat nieuws, een erg goede optie is om dan te kiezen voor nieuwe deurkrukken. Met nieuwe deurkrukken geeft u uw huis een volledig nieuwe uitstraling, zo hoeft u niet te kiezen voor een dure verbouwing. Maar als u nieuwe deurkrukken wilt gaan aanschaffen, waar dient u dan op te letten? In dit artikel vertellen we u er alles over.

 

Allereerst is het belangrijk om te weten wat u nodig heeft en waar uw deurkrukken aan moeten voldoen. Daarom raden we het u aan eerst ons artikel over deurkrukken aanschaffen te lezen. In dat artikel vertellen we u alles over het opmeten van uw deur, patentboutgaten en sloten.

Als u exact weet wat u nodig gaat hebben om de perfecte nieuwe deurkrukken te kiezen, wordt het tijd om te gaan kijken in onze categorie deurkrukken. Binnen deze categorie vindt u bijna 500 verschillende deurkrukken, sowieso genoeg keus dus. Binnen deze categorie vindt u drie onderliggende categorieen, namelijk deurkrukken op rozet, deurkrukken op schild en gatdelen.

Als u gaat kiezen voor de perfecte deurkruk voor uw huis zijn er enkele factoren waar u op dient te letten, zoals het materiaal, of de kruk geveerd moet zijn en of u een deurkruk wilt die massief is of niet. Qua materialen heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende materiaalsoorten. Tot slot kunt u kiezen voor het type kruk set, zo kunt u onder meer kiezen voor een kruk met sleutelplaatje, zonder plaatje en met verschillende afmetingen.

Door gebruik te maken van de filters aan de linkerzijde kunt u snel door de producten heen filteren, om snel te komen tot de perfecte kruk voor u. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, onze service of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan contact met ons op via de live chat, dan krijgt u binnen 3 minuten al antwoord van ons.

 

© 2020 - Deurbeslag Expert is een handelsnaam van Wizkom Shops - KVK: 57589437 BTW: NL852646860B01 Wizkom krijgt van haar klanten een 8,5/10 gebaseerd op 478 stemmen