Tochtwering voor brievenbus

We willen allemaal energie besparen, dat is beter voor het milieu en voor de portemonnee. Isolatie is een van de manieren hoe je door kleine aanpassingen toch een echt verschil kan maken. Tochtwering is een van deze kleine aanpassingen op het gebied van isolatie. Heb je al een brievenbus klep? Dan is het toevoegen van tochtwering in de opening de oplossing om tocht buiten de deur te houden.

19 producten

Bespaar met tochtwering

Heb je last van ongewenste stromen lucht van buiten naar binnen? Dan is tochtwering de oplossing. Een brievenbusklep is het merendeel van de tijd natuurlijk gesloten. Maar door de kieren naast de klep kan er toch altijd lucht langskomen. Dit zorgt ervoor dat je woning niet goed geïsoleerd is. Hierdoor dien je meer te verwarmen in je huis, wat negatief is voor zowel de energierekening als het milieu. Tochtwering voor in de brievenbus biedt de oplossing. Deze hebben een borstel in het midden die de opening van de brievenbus afdicht. Door het afdichten houd je de koude lucht buiten. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee!

Montage van de isolatie

Het monteren van de wering is erg eenvoudig. Je kiest voor de juiste klep, dus dezelfde vorm en dezelfde afmetingen. Daarnaast raden we je natuurlijk aan om ook hetzelfde materiaal en kleur te kiezen, zodat het een mooi geheel is. De wering monteer je met een schroevendraaier of schroefmachine zet je de binnen klep op de briefplaat. Zo eenvoudig kan het zijn.

Ruime keus in tocht wering

Bij Deurbeslag-Expert.nl vind je een ruime keus aan deurbeslag, waaronder briefplaten, tochtkleppen en tochtwering. Brievenbus isolatie is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Zo vind je tochtwering in RVS (doorgaans de favoriet), chroom en messing. Evenals zwart deurbeslag in het algemeen is ook zwarte tochtwering steeds populairder aan het worden.