Zwarte deurknoppen

De zwarte deurklink is een must-have in een modern interieur. Hoewel de zwarte deurklink is geen enkel interieur misstaat. Door zijn vaak simpele vorm en neutrale karakter kan deze voor iedere deur worden ingezet. Bij Deurbeslag Expert heb je een ruime keuze uit diverse zwarte deurkrukken. Kies voor een materiaal dat goed past bij de rest van de meubels. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte deurklink van metaal, of juist een zwarte deurklink smeedijzer. Beide deurklinken hebben een andere werking op de sfeer en het uiterlijk van de deur. Bekijk hier het volledige overzicht van deurknoppen, in alle kleuren.

0 producten

Helaas, geen producten gevonden

Voor deze categorie zijn er geen producten gevonden. Gebruik onze zoekfunctie om het juiste product te vinden of ga terug naar de home pagina.

Naar homepage Zoekmachine

Hoe zwarte deurknoppen je interieur verrijken

Hoewel de kleur zwart vaak geassocieerd wordt met een koel karakter, kan de zwarte deurklink ook juist voor warmte zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte deurklink op een houten deur in combinatie met een rustiek of juist industrieel interieur. De combinatie zwart met hout past perfect. Ook in een klassiek zwart-wit interieur is de zwarte deurklink helemaal op zijn plaats. Door de zwarte deurklink op een witte, wellicht hoogglans, deur te plaatsen creëer je een mooi contract en kies je voor in het oog springend deurbeslag. De deur wordt hierdoor een echte blikvanger. Diegenen die juist een meer stoere look in huis willen brengen kunnen denken aan een mat zwarte deurklink.

Een zwarte knop gecombineerd met andere materialen

Klinkt een zwarte deurklink als een iets te grote stap? Denk dan aan een gecombineerde deurklink, waarbij zwart als accentkleur is aangebracht, maar gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld grijs. Naast de zwarte matte deurklink, de hoogglans zwarte deurklink, de zwarte messing deurklink, zijn de uitvoeringen in chroom en grafiet ook een goede optie. Bekijk hier al het zwarte deurbeslag.

De veelzijdigheid van de zwarte deurknop

Met een zwarte deurklink kun je alle klanten op. Naast het materiaal is ook de vorm bepalend voor het uiterlijk. Een smalle deurklink werkt meer elegant, helemaal wanneer de zwarte deurklink hoogglans gelakt is. Een robuust, grove deurklink staat goed op een simpele, grote deur of bijvoorbeeld de buitendeur. De keuze is geheel aan jou!

Ons aanbod

In ons assortiment hebben we verschillende kleuren en stijlen deurbeslag. Zo passen onze zwarte deurknoppen en deurkrukken mooi bij zowel klassiekere interieurstijlen als modern design. Hierin hebben we een diversiteit aan stijlen te bieden, of het nu draait om een simpele elegantie of om een luxueus design. Een zwarte deurknop is vaak een mooie toevoeging om wat speelsheid in een ruimte te brengen, zeker als het draait om een interieur met een contrasterende kleur. Daarbij wordt het nog leuker om te spelen met de verschillende vormen deurbeslag. Denk bijvoorbeeld aan een matzwarte deurknop in een mooie landelijke keuken of aan een mooie zwarte ronde greep op een slaapkamerdeur. Daarnaast zijn onze zwarte deurknoppen ook nog eens makkelijk te bevestigen met de bijgeleverde materialen. Zo wordt het nog makkelijker om de ruimte helemaal af te maken!