Messing titaan PVD

Met een messing gelakte deurkruk breng je direct een elegante en charmante sfeer in huis. De goudkleurige deurkrukken bieden een luxe uitstraling en maken elke deur direct aanzienlijk chiquer. De messing gelakte deurkruk mag misschien een dure uitstraling hebben, maar kost je zeker geen vermogen. Voor een paar tientjes koop je namelijk al een messing gelakte deurkruk. De prijs kan variëren, afhankelijk van het model en de andere gebruikte materialen. Zo kunnen de duurdere messing deurkrukken bijvoorbeeld porselein bevatten, wat de deurkruk nog meer klasse geeft.

2 producten

Kies je favoriete model messing deurkruk op rozet

In het assortiment van Deurbeslag Expert vind je onder andere de volgende modellen messing gelakte deurkrukken op rozet:
  • Messing gelakte deurkruk met lepelvorm
  • Messing gelakte deurkruk met vlindervorm
  • Messing gelakte deurkruk op rond rozet
  • Messing gelakte deurkruk met golvende vorm
Daarnaast heb je de keuze uit een messing deurkruk op rozet met of zonder sluiting. De meest messing deurkrukken zijn vervaardigd uit messing en daarna gepolijst, om vervolgens te eindigen met een laklaag. Dit zorgt ervoor dat de deurkruk zijn glanzende uitstraling krijgt. Alle deurkrukken op rozet worden met bevestigingsmateriaal voor de montage geleverd, zodat je met het juiste gereedschap de deurkruk in een mum van tijd hebt geïnstalleerd.

Hoe kun je messing deurkrukken schoonmaken

Voor elk soort materiaal is er een ander schoonmaakmiddel beschikbaar. Daarom is het noodzakelijk om niet zomaar je deurkruk schoon te maken, maar na te gaan wat de beste methode is. Het materiaal messing is een legering van zink en koper. Soms bevat messing ook andere materialen. Messing gelakte deurkrukken zijn goed bestand tegen corrosie en extreme temperaturen. Het fijne aan een gelakte deurkruk, is dat je deze met een vochtige doek kan afnemen. Dit is vaak al voldoende om de deurkruk schoon te maken. Aan gelakte messing deurkrukken heb je dus eigenlijk vrijwel geen onderhoud!

Het verschil tussen ongelakte en gelakte messing deurkrukken op rozet

De transparante laklaag van de messing deurkruk maakt de kruk glanzend en soms ietwat gelig van tint. Ongelakt messing, ook wel massief messing, kom je vaak tegen in oudere objecten. Denk bijvoorbeeld aan antieke messing deurkrukken op rozet.