Deurspionnen

Het is altijd fijn om te weten wie er voor uw deur staat. Want soms wilt u liever niet open doen. Denk bijvoorbeeld aan deur-aan-deur verkopers die soms wel bijna elke avond langskomen. Of als u een vrijstaand huis hebt en u wilt weten wie er voor de poort staat. Of u woont in een appartementen complex en de straatdeur is ver verwijderd van de deur van uw woning. In al deze gevallen is het handig om iets te hebben waarmee u weet wie er voor uw deur staat – oftewel een deurspion.

Klik direct door naar digitale deurspionnen of analoge deurspionnen.

12 producten

Subcategorieën (2)

Deurspionnen – Wat kunt u ermee?

Met een deurspion geïnstalleerd op uw deur heeft u veel nieuwe mogelijkheden. U kunt communiceren met de mensen die voor de deur staat zonder dat u uw deur open hoeft te doen. Ook voor ouderen die soms liever niet de deur open doen als het ’s avonds donker is, is een deurspion ideaal. Hier een kort overzicht wat u nu precies kunt doen met een deurspion:
  • Spreken met gasten die voor uw deur staan
  • Bekijken wie er voor de deur staat
  • De deur (of poort) op afstand openen
Deurspionnen worden gebruikt om – de naam zegt het al – te spioneren wie er voor de deur staat. Zodat u als eigenaar van uw woning van te voren kan zien wie er voor uw voordeur staat. Zo kunt ut beslissen of de gasten gewenst zijn voordat u open doet. Ziet u dat de gasten ongewenst zijn, dan doet u simpelweg niet open.

Waar moet u op letten bij aankoop van een deurspion

Voordat u een deurspion koopt, is het belangrijk om te weten waar u nu precies op moet letten. Om te beginnen moet u uzelf afvragen of u een standaard deurspion of camera wilt. Een standaard deurspion is over het algemeen goedkoper en u hoeft u geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Ook is deze erg simpel in gebruik – u kijkt door het gaatje en u weet wie er voor uw deur staat. Voor standaard deurspionnen moet u letten op de volgende zaken:
  • Dikte van uw deur
  • Diameter van het kijkgat
  • Kijkhoek (hoe breed kunt u zien wie er voor uw deur staat)
Een camera daarentegen is dan wel duurder, maar geeft u meer gebruiksgemak. Het scherm is groot en er zijn veel extra functies beschikbaar zoals interactie met uw gasten door middel van een luidspreker, het openmaken van uw deur/poort met een knop of zelfs op uw telefoon bekijken wie er voor uw deur staat. Vanwege het grotere scherm en de extra functies is een camera erg geschikt voor ouderen. En moeten uw gasten eerst bellen bij de poort van uw oprit, dan kunt u daar een camera ophangen. Bij een camera moet u letten op:
  • Welke extra functies wilt u
  • Grootte van de camera (voor als u wilt dat deze niet opvalt)
  • Grootte van het scherm
  • Wilt u dat de camera boven de deur hangt of in de deur gemonteerd is?

Conclusie

Met een deurspion weet u precies wie er voor uw deur staat. Zo hoeft u de deur niet meer open te doen voor ongewenste gasten. Bent u op zoek naar een traditionele of digitale deurspion? Neem dan een kijkje in bovenstaand overzicht en maak uw keuze! Heeft u vragen over een van de door ons aangeboden deurspionnen? Neem dan contact op met ons via de mail, de live chat of door ons te bellen. We staan graag voor je klaar.