Alle bestellingen worden altijd gratis verzonden
team member

Espagnoletten

Espagnoletten worden gebruikt voor openslaande deuren en ramen. In onze winkel vind je een uitgebreid aanbod met espagnoletten van verschillende materialen en kleuren. We hebben ze in verschillende stijlen, waardoor er altijd wel een tussen zit die bij jouw huis past. Deze spanjoletten zijn een heuse aanvulling voor je interieur.

Toont 1–12 van 24 resultaten

Hoe functioneert een espagnolet?

Espagnoletten zijn sloten voor dubbele deuren en ramen, denk aan een buitendeur met grote ramen. Ze worden vanuit het midden uit bediend met een deurklink, knop of hendel, door deze naar boven of beneden te openen worden de verticale stangen aangestuurd. Wanneer je de handvat draait zullen de stangen naar binnen schuiven, waardoor je de deur vervolgens kunt openen. Met een pompespagnolet schuif je de hendels naar binnen, dus richting het handvat. Dit maakt spanjoletten of espagnoletten de perfect voor een tuindeur of andere deuren in de woning die je wel op slot wilt kunnen doen.

Een espagnolet, een echte toevoeging

Doorgaans worden espagnoletten gemonteerd op de deur of het raam, dit gebeurd op het hout of de kozijnen. Er zijn ook espagnoletten die in de deur zitten, maar deze komen minder voor. Met een spanjolet krijgt je interieur een totaal nieuwe uitstraling, een die wat klassieker zal ogen dan voorheen. Wil je jouw espagnolet echt helemaal naar jouw smaak maken? Kies dan voor een bijpassende deurknop of ander handvat, zo kan je kiezen uit een rechthoekige knop, of juist een sierlijk model. Zo maak je jouw tuindeuren tot een echte toevoeging voor jouw interieur.

Iedere stijl voor jouw huis

In onze winkel vind je verschillende stijlen in espagnoletten, zo kan je kiezen voor een moderne look in kleuren zoals zilver, goud of bruin. Maar ook voor een meer klassieke uitstraling heb je in onze winkel een goede keus. De spanjoletten zijn beschikbaar van messing, maar in meerdere uitvoeringen. Zo vind je hier de messing nikkel mat, messing vernikkeld, ongelakt, gebruineerd, chroom mat en verchroomd. Mis je toch nog een bepaalde set? Schroom niet om ons te vragen naar de mogelijkheden.
  • PostNL
  • PostNL
  • DHL
  • Bitcoin
  • DHL
  • DHL
  • DHL

© 2018 - Deurbeslag Expert is een handelsnaam van Van Dongen Online - KVK: 57589437 - BTW: NL852646860B01

Deurbeslag Expert krijgt van haar klanten een 9/10 gebaseerd op 52 stemmen