Codeslot

Bent u op zoek naar een codeslot? Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod aan codesloten. Deze sloten zijn optimaal voor de veiligheid van uw huis of pand. Bij een codeslot kunt u met een code het slot openen, en zodoende de ruimte betreden. Al onze codesloten worden direct uit voorraad verzonden en zijn binnen 2 a 3 werkdagen bij u thuis. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via onze klantenservice.

0 producten

Helaas, geen producten gevonden

Voor deze categorie zijn er geen producten gevonden. Gebruik onze zoekfunctie om het juiste product te vinden of ga terug naar de home pagina.

Naar homepage Zoekmachine

Codesloten voor uw deuren

De kans is klein dat een inbreker zomaar uw tuin oploopt en meteen naar uw voor- of achterdeur gaat om die open te kunnen breken. De kans is groot dat mensen hem of haar zullen zien, maar het is natuurlijk niet uitgesloten. Ze kunnen vooral in de avonduren een plek opzoeken die geen licht krijgt en te werk gaan aan uw deur. Het kan ook gebeuren dat u uw deur vergeten bent om af te sluiten. Zelfs als u dat elk avond doet bestaat de kans er dat u het vergeet af te sluiten. U bent ook maar mens. Het zou dus erg handig zijn om een deur te hebben die zich automatisch vergrendelt en geen vreemde toegang biedt tot uw woning. Met een gewone deur moet u nog wel een sleutel gebruiken, maar er zijn ook enkele beveiligingssloten die uw deuren automatisch kan vergrendelen. U kunt gewoon een mechanische codeslot installeren en u bent helemaal ready. Een mechanische codeslot heeft veel weg van een alarmsysteem. Alleen zit het op uw deur zelf. Om toegang te verschaffen, dient u de juiste code in te vullen. Heeft u dat gedaan, dan kunt u nu uw deur openen. Nadat u binnen bent en uw deur achter u dicht heeft gemaakt, wordt uw deur weer vergrendeld en zal de volgende persoon ook de code moeten invoeren om uw huis binnen te komen. Erg handig dus. Dat betekent at u niet meer met sleutels gaat moeten rondlopen, want de kans bestaat dat u die kan verliezen. Dit is niet het enige reden waarom zo een codeslot erg handig is:
  • Het kan op links- en rechtsdraaiende deuren geplaatst worden.
  • Zo een codeslot is gemakkelijk te installeren en te programmeren.
  • U kunt uw code gemakkelijk veranderen wanneer u denkt dat iemand erachter gekomen is en toch toegang zou kunnen krijgen tot uw woning.
  • Tevens komen ze met een vrijzetfunctie waar u voor een periode uw deur kunt openen zonder uw code te gebruiken.
U ziet dus dat zo een codeslot erg handig is. Het is vooral goed wanneer u met vele mensen in een huis woont. Natuurlijk is het ook handig bij een appartement complex of gebouwen waar er elke dag vele mensen komen en gaan. Bent u geïnteresseerd in zo een codeslot? Dan zou u misschien een kijkje kunnen nemen bij Deurbeslag-expert.nl. Hun codesloten zijn niet moeilijk om te installeren. U krijgt instructies mee zodat u dat wel zelf zou kunnen doen. Er zijn in totaal 8000 cijfercombinaties waar u uit kunt kiezen. Het hangt van de dikte van uw deur af welke codeslot u zou moeten plaatsen. Er is eentje van Dulimex die geschikt is voor deuren die een minimale dikte van 33 mm of een maximale dikte van 55 mm hebben. U moet wel opletten welk soort u buiten kunt plaatsen. Sommige van ze zijn wel spatwaterdicht, maar zijn niet geschikt voor buitengebruik.

Online bestellen

U kunt uw codeslot via de webshop bestellen. U kunt het 30 dagen gebruiken en als u niet tevreden bent ermee, kunt u het gewoon terugsturen. Als u niet zeker weet of u een codeslot wilt hebben, dan kunt u een kijkje nemen bij de rest van hun assortiment. Er zijn nog tal van andere sloten en veiligheidsbeslag die u zou kunnen nemen als u dat liever hebt. U kunt ook een kijkje nemen bij hun showroom zodat u alle producten van dichtbij kunt bekijken en om advies te vragen. Vergeet niet om eerst een afspraak te maken voordat u gaat.