Bekijk ons assortiment

Showroom

Showroom voor deurbeslag

Je kunt in onze showroom terecht om een greep uit ons assortiment aan deurbeslag te bekijken en voelen. Wij van Deurbeslag-expert.nl begrijpen het namelijk als geen ander dat het bekijken van een deurkruk, brievenbus, veiligheidsbeslag, deurknop of ander deurbeslag online geen gemakkelijke opgave is.

Merken in onze showroom voor deurbeslag

Wij hebben een ruimte collectie aan deurbeslag die je kunt bekijken in onze showroom. Hieronder vind je al onze merken die aanwezig zijn in de showroom:

Alle merken uit ons assortiment zijn geselecteerd op hun kwalitatieve producten. Het maakt voor de kwaliteit dus niets uit van welk merk je jouw deurbeslag bestelt. Als je ons jouw wensen voor binnendeurbeslag vertelt, begeleiden wij je tijdens je afspraak in de showroom graag naar deurbeslag dat aan jouw eisen voldoet.

Direct uit voorraad

Naast dat wij in onze showroom deurbeslag tentoonstellen, hebben wij ons magazijn ook op deze locatie zitten. Dat is handig indien je de bestelling direct wilt meenemen of een artikel wilt bekijken dat wellicht niet zichtbaar is in de showroom, maar wel voorradig is. Wil je een specifiek artikel komen bekijken? Dan raden wij je aan altijd eerst even contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. Het is echter (vooral voor de duurdere merken) niet altijd mogelijk om alles meteen mee te nemen. Deze producten dienen namelijk apart besteld te worden, maar dat is zeker de moeite waard.

Sfeerimpressies van onze deurbeslag showroom

Maak een afspraak

Indien je langs wilt komen om deurbeslag te bekijken in onze showroom kan je het best even contact met ons opnemen. Dan zorgen wij ervoor dat er altijd iemand op locatie aanwezig is die je van deskundig advies kan voorzien. Maak gebruik van onze WhatsApp service, stuur een mailtje ([email protected]) of bel ons even (0413 78 51 65). 

Wil je een afspraak maken op zaterdag? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden.

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 1271 reviews.
0 Vergelijken
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Menu