Bekijk ons assortiment

Showroom

Deurbeslag Showroom: Koop je deurbeslag in de winkel

Wij van Deurbeslag-expert begrijpen het als geen ander dat het bekijken van een deurkruk, brievenbus, veiligheidsbeslag, deurknop of ander deurbeslag online geen gemakkelijke opgave is. Daarom kan je in onze deurbeslag winkel ofwel showroom terecht om een greep uit ons assortiment te bekijken en voelen.

Merken in onze deurbeslag winkel

Wij hebben een ruimte collectie die je kunt bekijken in onze showroom, hieronder vindt je al onze merken die aanwezig zijn in de showroom:

  • Intersteel
  • Olivari
  • Formani
  • Hardbrass
  • Impresso
  • Hafi
  • Dieckmann
  • AXA
 

Naast dat wij in onze winkel, ofwel showroom vele artikelen tentoonstellen hebben wij ons magazijn ook op deze locatie zitten. Extra handig dus indien je de bestelling direct wilt meenemen of een artikel wilt bekijken die wellicht niet zichtbaar is in de deurbeslag showroom maar wel voorradig is. Wil je een specifiek artikel komen bekijken? Dan raden wij je aan altijd eerst even contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Sfeerimpressies van onze deurbeslag showroom

De bestelling direct meenemen

Wij begrijpen het dat je het liefst direct al je deurbeslag mee naar huis wilt nemen, indien wij het voorradig hebben is dit dan ook geen probleem. Echter is het (vooral voor de duurdere merken) niet altijd mogelijk om alles mee te nemen. Deze deurkrukken en veiligheidsbeslagen dienen namelijk apart besteld te worden, maar dat is zeker de moeite waard.

Een afspraak maken

Indien u langs wilt komen om deurbeslag te bekijken in onze deurbeslag winkel kan je het best even contact met ons opnemen. Dan zorgen wij ervoor dat er altijd iemand op locatie aanwezig is die je van deskundig advies kan voorzien. Maak gebruik van onze WhatsApp service, stuur een mailtje of bel ons even. 

Een afspraak maken op zaterdag? Neem contact op en wij bespreken de mogelijkheden.

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 1170 reviews.
0 Vergelijken
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Menu