Alle bestellingen worden altijd gratis verzonden
team member

Retourneren


Mocht het nodig zijn, dan kun je jouw bestelling altijd terugsturen.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren – dit is langer dan de wettelijke termijn van 14 dagen! Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Deurbeslag Expert zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Deurbeslag Expert geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@deurbeslag-expert.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.


Retourzenden

Indien je iets retour wilt sturen dien je het product of de producten in de originele verpakking, waarin het ook geleverd is, te verpakken en dit te verzenden naar:

Deurbeslag Expert
Brabantplein 30
5401 GS
Uden, Noord-Brabant

Wanneer het product bij ons binnen is gekomen zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening worden bijgeschreven.


Uitzonderingen

Wij willen je er op wijzen dat een aantal producten worden uitgesloten van de wettelijke recht op 14 dagen zicht; Voor maatwerk of voor een product met een ander duidelijk persoonlijk karakter; Voor producten die snel kunnen bederven of verouderen.

  • PostNL
  • PostNL
  • DHL
  • Bitcoin
  • DHL
  • DHL
  • DHL

© 2018 - Deurbeslag Expert is een handelsnaam van Van Dongen Online - KVK: 57589437 - BTW: NL852646860B01

Deurbeslag Expert krijgt van haar klanten een 9/10 gebaseerd op 47 stemmen