Wizkom Shops Deurbeslag-Expert.nl

Verzenden

Wij verzenden al onze producten met PostNL. Wanneer u voor 23:59 bestelt, zullen we de producten dezelfde dag nog verzenden en heeft u ze binnen 3 werkdagen in huis

Nederland

Voor bestellingen binnen Nederland boven €35 rekenen wij geen verzendkosten, deze worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €35 brengen wij €3,95 in rekening.

België

Uiteraard verzenden wij ook naar België. Aangezien daarvoor de kosten ook een stuk hoger liggen voor ons, zijn we genoodzaakt daar een hoger bedrag voor te rekenen. Voor verzendingen naar België rekenen wij €12,95.


Verzenden via DHL

Als er een pakket wordt verstuurd, streeft DHL ernaar het pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding te bezorgen. Is er niemand thuis is op het moment dat DHL het pakket levert? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van die bezorgcode en je postcode kun je een nieuwe aflevermogelijkheid selecteren.

[table-wrap bordered=”true”]

DagenBezorging door DHL op deze dag
MaandagNee
DinsdagJa
WoensdagJa
DonderdagJa
VrijdagJa
ZaterdagJa
ZondagNee
Bestellingen gedaan op zaterdag en zondag komen op dinsdag aan.

[/table-wrap]


 

Vertraging?

Ondanks dat DHL ernaar streeft om alle bestellingen de volgende werkdag te leveren, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat er enige vertraging optreedt. Wanneer dit echter langer dan 3 werkdagen duurt kun je contact met ons opnemen en zoeken wij voor jou uit wat er mis is gegaan.

© 2019 - Deurbeslag Expert is een handelsnaam van Wizkom Shops - KVK: 57589437 BTW: NL852646860B01 Wizkom krijgt van haar klanten een 8,6/10 gebaseerd op 180 stemmen