Alle bestellingen worden altijd gratis verzonden
team member

Verzenden


Wij verzenden al onze producten met PostNL. Wanneer u voor 23:59 bestelt, zullen we de producten dezelfde dag nog verzenden en heeft u ze binnen 2 werkdagen in huis

Nederland

Al onze bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden

België

Uiteraard verzenden wij ook naar België. Aangezien daarvoor de kosten ook een stuk hoger liggen voor ons, zijn we genoodzaakt daar een bedrag voor te rekenen. Voor verzendingen naar België rekenen wij €12,95.


Verzenden via PostNL

Als er een pakket wordt verstuurd, streeft PostNL ernaar het pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding te bezorgen. Wanneer er niemand thuis is op het moment dat PostNL het pakket levert zal er nog twee maal worden geprobeerd het pakket aan de deur te leveren. Je krijgt een notitie daarvan in de brievenbus. Wanneer er tweemaal geen aflevering mogelijk is, zal het pakket worden bewaard op het dichtstbijzijnde kantoor van PostNL. Daar kun je het pakket op komen halen. Het pakket blijft 3 weken bewaard op het kantoor, alvorens het retour zal worden gezonden naar Deurbeslag Expert.

 

DagenBezorging door PostNL op deze dag
MaandagNee
DinsdagJa
WoensdagJa
DonderdagJa
VrijdagJa
ZaterdagJa
ZondagNee
Bestellingen gedaan op zaterdag en zondag komen op dinsdag aan.

Track & Trace

Zodra wij jouw pakket hebben aangemeld bij PostNL voor verzending krijgen wij een Track & Trace code waarmee jouw pakket kan worden gevolgd. Deze zenden wij je toe zodra wij hem hebben ontvangen. Met jouw Track & Trace code kun je inloggen bij mijnpakket.nl. Voor meer informatie over Mijnpakket kijk je hieronder.

Mijn pakket

Met jouw Track & Trace code en jouw postcode kun je inloggen op mijnpakket.nl. Op mijnpakket.nl volg je jouw pakket online, vanaf bestelling tot bezorging, Wijzig je de bezorg plaats en bezorgtijd als je er niet bent wanneer het pakket wordt afgeleverd en heb je een overzicht van alle bestellingen.

Vertraging?

Ondanks dat PostNL ernaar streeft om alle bestellingen de volgende werkdag te leveren, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat er enige vertraging optreedt. Wanneer dit echter langer dan 3 werkdagen duurt kun je contact met ons opnemen en zoeken wij voor jou uit wat er mis is gegaan.

  • PostNL
  • PostNL
  • DHL
  • Bitcoin
  • DHL
  • DHL
  • DHL

© 2018 - Deurbeslag Expert is een handelsnaam van Van Dongen Online - KVK: 57589437 - BTW: NL852646860B01

Deurbeslag Expert krijgt van haar klanten een 9/10 gebaseerd op 52 stemmen