Bekijk ons assortiment

Montage service

U heeft een deurkruk gevonden, top! Maar uiteraard moet de deurkruk ook nog worden gemonteerd… Wie gaat dat doen? Een sloten montage service? Wij snappen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om de deurkrukken zelf te monteren. Daarom bieden we graag een extra montage service. Wij komen de deurkrukken bij u op adres monteren. Zo nodig vervangen we de sloten en geven we advies over extra veiligheid. Andere montage klussen die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Deurbeslag met slot vervangen.
  • Meerpuntssluiting vervangen.
  • Brievenbus monteren.
  • Deurbeslag voor binnen en buiten vervangen.
  • Raambeslag monteren.
  • Cilinders vervangen.
  • Een sluitplan opleveren.
  • Schuifdeurstsytemen installeren.
  • En nog veel meer.

Onze partner voor montage

We doen de montage niet zelf, maar via onze partner: Sloten Service Uden. Een bedrijf gespecialiseerd in het monteren van deurkrukken en veiligheidsbeslag. Sloten Montage Service Uden is dagelijks bezig met het monteren van deurbeslag en het het uitfrezen van slotkasten voor veiligheidssloten en meerpuntsluitingen.

Zij zijn echte experts op het gebeid van veiligheid en weten alles van het veilig maken van uw woning. Bij de montage service krijgt u dan ook altijd gratis advies van een van onze monteurs.

Slotenservice Uden sloten montage service

Veiligheidsbeslag laten monteren

Sloten Service Uden is gespecialiseerd in het monteren van veiligheidsbeslag. Veiligheidsbeslag verdient net wat meer aandacht dan deurkrukken voor binnen. U wilt immers niet dat door foute montage inbrekers alsnog eenvoudig binnen kunnen dringen. Twijfelt u of u zelf uw veiligheidsbeslag kunt monteren? Laat het dan door echte sloten experts uitvoeren. De sloten montage service in het midden van het land, Sloten Service Uden.

Hoe boek ik montage service?

U kunt bij het bestellen aangeven dat u gebruik wil maken van onze montage service. Vervolgens kunt u de bestelling op reguliere wijze afrekenen en afhandelen. De producten zullen vervolgens niet naar u worden verstuurd, maar aan de monteur worden gegeven.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst zal de monteur contact met u opnemen om een indicatie van de prijs voor montage door te spreken en om een afspraak te maken. De prijs is op nacalculatie omdat we op afstand niet kunnen zien wat er precies voor nodig is om het beslag te monteren.

Landelijke dekking

U vraagt zich wellicht af, waar komen jullie dan monteren? Terechte vraag. Wij kunnen voor u het deurbeslag monteren in het hele land met uitzondering van de (wadden)eilanden. U kunt altijd met ons bellen om een schatting van de kosten voor de montage service te ontvangen.

Wat zijn de kosten voor montage?

De kosten voor de montage service zijn erg variabel. Het hangt ervan af op hoeveel deuren we moeten monteren, of de sloten vervangen moeten worden of dat er wellicht zelfs sloten in de deur gemaakt moeten worden. We spreken daarom altijd met u eerst de prijs door. Deze prijs is slechts een indicatie. Na montage ontvangt u de complete factuur.

Montage service op maat, bel ons vandaag nog!

Devrim Dalar
Lees verder
Professionele en snelle aanpak, klantvriendelijk en goed bereikbaar. Wij hebben 1 jaar terug onze sloten laten vervangen via Slotenservice Uden. Toen al prettig en goed geholpen. Had vandaag plots een probleem met een slot dat bleef hangen. Na een bericht te hebben gestuurd, kreeg ik al zeer snel reactie terug en stond hij binnen een half uur al op de stoep. Binnen enkele minuten was het al verholpen en gaf hij aan dat hij dit nog binnen de klantenservice rekende. Super service!
Sander Lenssen
Lees verder
Wat een ware professional is Bram! Vervangen van meerpuntssluiting en deurbeslag is door Slotenservice Uden tot in detail en perfectie uitgevoerd. Bram denk mee over de klus, geeft goed advies en werkt super netjes. 100% aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare en vakbekwame slotenmaker!
Twan Wintjes
Lees verder
Deurslot kapot, dus op zoek naar een lokale slotenmaker. Niet eenvoudig met al de landelijk opererende bedrijven om een lokale ondernemer te vinden. Uiteindelijk bij Slotenservice Uden uitgekomen. Contact opgenomen met Bram voor een afspraak. Om onnodige extra voorrijkosten te voorkomen heeft Bram voorgesteld eerst foto's op te sturen van het slot zodat de juiste onderdelen direct meegenomen konden worden. Netjes volgens afspraak op tijd gekomen. Vervolgens het slot er razendsnel uitgehaald en ook het nieuwe slot zat er weer razendsnel in. Vervolgens nog wat advies gekregen om de levensduur van het slot te verlengen en advies gekregen over de laatste ontwikkelingen rondom cilindersloten. Top service !
Previous
Next