Bekijk ons assortiment

Brandveiligheid

Rookmelders (5)

Gevarenmelders (3)

Aanvullende producten brandveiligheid (2)

Brand is voor iedereen een ware nachtmerrie, het is daarom van belang om de brandveiligheid bij u thuis eens goed te controleren. Hoe is het met de brand beveiliging bij jou thuis gesteld? We staan er liever niet bij stil, maar een woningbrand kan grote gevolgen hebben. Door de juiste producten op het gebied van brand en veiligheid bij ons te bestellen voorkom je een ramp.

Jaarlijks wordt 1 op 67 woningen getroffen door brand. Een kleine beginnende brand kan in een zeer korte tijd enorm veel schade aanrichten. De gevolgen zijn vaak niet te overzien. Soms is er enkel materiële schade, maar soms vallen er ook gewonden en dodelijk slachtoffers. Een woningbrand heeft enorm veel impact, de schade aan de persoonlijk spullen, het huis dat niet meer bewoonbaar is en het gevaar voor uw eigen leven.

Keyvisual-Brandschutz-Brandschutz-von-ABUS_slide_wide Brandveiligheid Deurbeslag Expert Slotenspeciaalzaak

Brandveiligheid - Rookmelder plicht

Per 1 juli 2022 gaat de rookmelder plicht in en dienen woningen (gebouwd voor 2003) te zijn voorzien van rookmelders. Deze maatregel zal de brandveiligheid in Nederland moeten verbeteren. Vanaf deze datum ben je verplicht om op iedere woonlaag (met woonfunctie) van jouw woning minstens één optische rookmelder te installeren. Want rookmelders redden levens!

Deurbeslag-expert biedt daarom in samenwerking met ABUS een breed assortiment rookmelders die op betrouwbare wijze bij gevaarlijke rookontwikkeling waarschuwen. Het assortiment bestaat uit stand-alone rookmelders, koppelbare rookmelders en rook- en hittemelders. Alle rookmelders zijn eenvoudig door u te installeren. Hieronder vindt u een overzicht van ABUS rookmelders en aanvullende producten om de brandveiligheid in uw woning te optimaliseren.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze rookmelder of andere toebehoren? Neem gerust contact met ons op.

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 1270 reviews.
0 Vergelijken
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Menu