Bekijk ons assortiment

Keurmerk

Keurmerk

We laten ons graag objectief beoordelen door anderen.

Lid van WebwinkelKeur.nl

webwinkel keur keurmerk klachtenWij vinden klanttevredenheid erg belangrijk, want als klant bij Deurbeslag Expert wil je natuurlijk zeker weten dat je een veilig product aanschaft. We willen dat je ons kunt vertrouwen, maar mocht je daar toch aan twijfelen, dan is daar Webwinkel Keur. Deurbeslag Expert is aangesloten bij Stichting Webwinkel Keur om jou te kunnen garanderen dat wij een betrouwbare en eerlijke webwinkel zijn. Webwinkel Keur heeft ons beoordeeld op basis van haar gedragscode, alleen webwinkels die voldoen aan deze gedragscode komen in aanmerking voor het Webwinkel Keurmerk.

Het keurmerk

Webwinkel Keur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij zorgen ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en u kunt uw ervaringen met een webwinkel delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door U als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!
Webwinkelkeur biedt de volgende garanties over een webwinkel:
 
  • Inzet van mystery shoppers
  • Gratis bemiddeling bij geschillen (tussen consument en webwinkel)
  • Juridische controle webwinkels
  • Klantervaringen en reviews
  • Webwinkel vermelding bij Webwinkel Keur (indien goedgekeurd)
 

Deurbeslag Expert heeft een eigen pagina binnen Webwinkel Keur met beoordelingen en bedrijfsgegevens, natuurlijk kun je ook even rondkijken op de website van Webwinkel Keur.

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 1385 reviews.
0 Vergelijken
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Menu