Enig resultaat

Intersteel Knop op schild nikkel mat

28,99 29,49 
Geleverd per

Per stuk

Merk

Garantie

10 jaar functionaliteitsgarantie

EAN

8714186148556, 8714186186213

Finish/kleur

Collectie

Interieurstijl

Meegeleverd

Knop op schild, Bevestigingsmateriaal voor montage, Knop op schild met sleutelgat

Geschikt voor

Voor gebruik op een deur zonder kruk, om de deur achter je te sluiten of voor op de deur van een meterkast

Slotsparing

,

Deurdikte

Massief

Vorm schild

Met nokken

Nikkel mat deurknoppen op schild

De nikkel mat deurknop op schild belichaamt eigentijdse elegantie met een subtiel en verfijnd ontwerp. Vervaardigd uit hoogwaardig nikkel en afgewerkt met een matte coating biedt deze deurknop op schild een moderne uitstraling met een zachte glans.

Het matte nikkeloppervlak geeft de deurknop een ingetogen luxe waardoor het een veelzijdige keuze is die goed past bij diverse interieurstijlen. Of het nu gaat om een strak modern interieur of een meer klassieke inrichting de nikkel mat deurknop op schild voegt een eigentijdse touch toe aan elke deur.

Het deurschild fungeert niet alleen als een solide basis voor de deurknop maar draagt ook bij aan de uniforme esthetiek. Het ontwerp van de deurknop op schild is minimalistisch en functioneel met strakke lijnen die bijdragen aan een tijdloze uitstraling. Deze nikkel mat deurknop op schild is niet alleen een praktische keuze voor dagelijks gebruik maar ook een verfijnde toevoeging aan de algehele uitstraling van de ruimte.

Heeft u hulp nodig bij uw keuze of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als u meer wilt ontdekken en ons volledige assortiment wilt bekijken, dan kunt u hier klikken.