Bekijk ons assortiment

De Kennisbank – Tips over klussen

Recente artikelen

Welkom op onze kennisbank, een grote verzameling artikelen over verschillende types deurbeslag en raambeslag. Ook vind je heel erg veel tips over het klussen voor ramen en deuren.

RVS deurbeslag onderhouden schoonhouden

RVS Deurbeslag Onderhouden En Opschonen

Net zoals wij, heeft U waarschijnlijk graag dat Uw RVS deurbeslag onderhouden is en mooi blinkt. RVS is een zeer mooi en praktisch materiaal, echter vergt het onder- en schoonhouden daarvan weinig tijd, maar redelijk wat aandacht. Onder andere vingerafdrukken, vlekken, krassen, onjuist gebruik van bepaalde schoonmaakmiddelen en eventueel zelfs roest kunnen ervoor zorgen dat Uw RVS deurbeslag minder mooi oogt. Hieronder leest U wat U kunt doen om  RVS mooi te houden en het weer te laten blinken!

Verder lezen

wat is deurbeslag Deurbeslag Expert Slotenspeciaalzaak

Wat Is Deurbeslag?

We krijgen de vraag wel eens, wat is deurbeslag? Kortweg is deurbeslag de verzamelnaam voor alles wat te maken heeft wat in, bij en rond een deur hangt. Dat kunnen onder meer deurbellen, deurklinken, sloten, scharnieren en nog veel meer zijn. We kunnen dit weer onderverdelen tot hangwerk, sluitwerk en het beslag. Onder deze subcategorieën vallen bijvoorbeeld scharnieren, sloten, grendels en krukken.

Verder lezen

Deurkrukken kopen

Nieuwe Deurkrukken Kopen

Nieuwe deurkrukken kopen, we ontkomen er soms niet aan. Stel, u heeft een nieuwe huis gekocht maar vindt de deurkrukken niet zo mooi. Of u wilt voor uw huis wat nieuws, een erg goede optie is om dan te kiezen voor nieuwe deurkrukken. Met nieuwe deurkrukken geeft u uw huis een volledig nieuwe uitstraling,

Verder lezen

deurbeslag opmeten

Hoe Deurbeslag Opmeten?

Deurbeslag opmeten is altijd de eerste stap als je nieuw deurbeslag gaat aanschaffen. Is het natuurlijk belangrijk om precies te weten hoe groot dit moet zijn, zodat het goed in jouw deur past. Deurknoppen, klinken en krukken zijn namelijk beschikbaar in allerlei soorten en maten, dus het is van belang om hier de juiste keus te maken,

Verder lezen

Hoe verwijder je deurbeslag verwijderen

Hoe Vastzittend Deurbeslag Verwijderen?

Als je huidige deurbeslag aan vervanging toe is, kun je deze vervangen door nieuwe deurknoppen en deurklinken. Hiervoor moet je natuurlijk eerst het huidige deurbeslag verwijderen, zonder dat de deur hierbij beschadigd raakt. Ook wanneer je de deur wilt gaan beschilderen, is het handig om het deurbeslag te demonteren, zodat dit niet onder de verf komt te zitten.

Verder lezen

Industrieel deurbeslag

Industrieel Deurbeslag

Industrieel deurbeslag vindt de weg naar de Nederlands woonkamers en keukens In de laatste jaren is er een nieuwe trend ontstaan binnen het interieur in huizen: industriële elementen: Bakstenen muren, fabriekslampen en warm houten tafels en stoelen in de ruimte, allemaal in de stijl van oude fabrieken.

Verder lezen

Deurbeslag expert deurbeslag beschermen

Deurbeslag beschermen

Deurbeslag beschermen? Nu je je huis hebt voorzien van prachtige deurklinken wil je ook dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Een deurklink wordt dag in dag uit aangeraakt, soms met schone, maar ook wel eens met vieze handen. Toch staan we hier niet altijd bij stil en wordt deurbeslag maar zelden schoongemaakt.

Verder lezen

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 1269 reviews.
0 Vergelijken
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Menu