Enig resultaat

Nikkel mat beldrukker

Filteren

Intersteel Deurbel rechthoekig nikkel mat

Oorspronkelijke prijs was: 29,50 €.Huidige prijs is: 25,75 €.
IN WINKELMANDJE

Recent bekeken producten

Nikkel matte beldrukkers

De nikkel matte beldrukker is een handig en eigentijds apparaat dat je op de voordeur van je huis kunt plaatsen. Deze beldrukker is gemaakt van nikkel een stevig materiaal met een matte afwerking die een moderne uitstraling geeft. De matte coating zorgt ervoor dat de beldrukker er strak uitziet en is minder gevoelig voor vingerafdrukken.

Met deze beldrukker kunnen bezoekers aankondigen dat ze voor de deur staan. Een simpele druk op de knop activeert een belgeluid in huis waardoor je weet dat er iemand aan de deur is. Naast de praktische functie voegt de nikkel matte beldrukker ook een hedendaagse en nette touch toe aan de entree van je huis.

Deze beldrukker is eenvoudig te installeren op de voordeur. Met een paar basisstappen en het juiste gereedschap kun je het zelf bevestigen. Het strakke ontwerp maakt het geschikt voor diverse deurstijlen zowel modern als traditioneel.

Dankzij de duurzaamheid van nikkel blijft deze beldrukker lang mooi en functioneel. Onderhoud is eenvoudig: af en toe afnemen met een zachte doek houdt de beldrukker schoon en in goede staat. Al met al is de nikkel matte beldrukker niet alleen een handig hulpmiddel om bezoekers aan te kondigen, maar ook een eigentijdse toevoeging aan de entree van je huis.

Heb je vragen en of opmerkingen? Neem gerust even contact met ons op.