Enig resultaat

Metafa: Uw Partner in Automatische Beveiliging

Metafa, gevestigd op het bedrijventerin in Ekkersrijt, dicht bij Eindhoven, is al sinds 1971 een bekend familiebedrijf dat zich focus op de beste producten, perfecte veiligheid, spoedige levering en een complete service. Deze focus heeft van Metafa een betrouwbare bron gemaakt voor alles wat te maken heeft met technische sloten in de afgelopen 10 jaar.

Als voorraadhoudende importeur en fabriekseigenaar is metafa trots op het partnerschap met vooraanstaande fabrikanten, waaronder Dieckmann (ook in ons aanbod), HAFI (ook in ons aanbod) en MH (bekend om kluizen, geldkisten, sleutelkasten en hangsloten). Een groot deel van hun grote assortiment aan sloten is direct vanuit de voorraad leverbaar, wat betekent dat de producten snel geleverd kunnen worden, soms al binnen 24 uur.

Onderscheidend

Metafa onderscheidt zich van de concurrentie door hun flexibiliteit en expertise, waardoor ze de best mogelijke partner zijn voor allerlei verschillende projecten, groot en klein. Het gespecialiseerde en grote team helpt u graag bij het kiezen van veiligheidsproducten. Wij zijn beschikbaar 7 dagen per week, ook buiten werktijden om.

Het bedrijf richt zich op een specifieke markt en levert niet aan particuliere klanten. Ze focussen zich op slotenmakers, ijzerwarenzaken gespecialiseerd in sloten, en leveranciers voor de bouw. Als u op zoek bent naar een goededealer in uw regio, kunt u bij Deurbeslag-Expert altijd terecht!

Metafa staat klaar om u te ondersteunen met de beste beveiligingsoplossingen en service van de hoogste plank. U bent in goede handen bij hen.

Vragen en of opmerkingen over ons Metafa aanbod? Neem gerust even contact met ons op.