Alle bestellingen worden altijd gratis verzonden
team member

RVS deurbeslag

De Deurbeslag Expert biedt vele design deurkrukken aan, op deze pagina geven we een overzicht van al onze RVS deurkrukken. Al onze deurkrukken zijn vervaardigd uit massief RVS en zijn vervolgens geborsteld voor de perfecte afwerking. Zodra u het huis binnenloopt is de (voor)deur het eerste wat u zult zien, een mooie afwerking van uw voordeur of andere deuren is dus totaal geen overbodige luxe. Bij ons bent u aan het juiste adres voor hoogwaardig deurbeslag. Wij bieden vele deurkrukken en knoppen aan, allen vervaardigd uit massief RVS.

RVS deurkrukken (schild)RVS geborsteld deurkrukken (op rozet)RVS gepolijst deurkrukken (op rozet)RVS voordeurknop – RVS brievenbusRVS sloten – RVS deurbellen – RVS deurgrepen

Toont 1–24 van 196 resultaten

Roestvast staal

RVS staat voor roestvast staal, het wordt ook wel eens inox genoemd. RVS is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Men spreekt van roestvast staal als minimaal 11 tot 12% chroom en maximaal 1,2% koolstof aanwezig is. Men spreekt vaak van zogenaamd ‘roestvrij’ staal, dit is in de volksmond ingeburgerd, maar dit is niet de juiste benaming.

Eigenschappen RVS

Roestvast staal kent enkele belangrijke eigenschappen. We noemen in dit gedeelte de belangrijkste. Roestvast houdt in dat wanneer chroom in aanraking komt met zuurstof, wordt een onzichtbare laag gevormd. Deze laag beschermt het onderliggende metaal tegen roestvorming.Roestvast staal is hard, deze hardheid wordt bepaald door de hoeveelheid koolstof in het staal. Dit maakt RVS vaak tot een lastig te bewerken staal. Deze staalsoort is erg gevoelig voor chloor. Onder meer stadswater en zwembadwater zijn zeer agressief tegenover roestvast staal. Er kan een ondiep putje ontstaan, waar meer en meer chloorionen verzamelen, hierdoor raakt het staal aangetast.Deze staalsoort is relatief gezien minder elastisch dan andere staalsoorten. De treksterkte van RVS ligt geheel anders dan dat van andere staalsoorten, dit onderscheidt deze soort ook.

RVS deurbeslag binnen

Al onze deurkrukken zijn uitermate geschikt voor de binnen deuren. In onze webwinkel bieden wij geen deurbeslag aan voor buitendeuren. Mocht u geïnteresseerd zijn in ons deurbeslag dan kunnen wij u altijd passend advies geven.Wij bieden niet altijd het goedkoopste deurbeslag aan, omdat wij juist exclusief deurbeslag aanbieden. In onze winkel vindt u echt design deurbeslag, uitermate geschikt voor uw huis. We geven u graag klus tips voor het monteren en onderhouden van al onze deurkrukken.

Filteren

  • PostNL
  • PostNL
  • DHL
  • Bitcoin
  • DHL
  • DHL
  • DHL

© 2017 - Deurbeslag Expert is een handelsnaam van Van Dongen Online - KVK: 57589437 - BTW: NL852646860B01

Deurbeslag Expert krijgt van haar klanten een 9.1/10 gebaseerd op 39 stemmen