Bekijk ons assortiment

Buitendeur & Veiligheidsbeslag

Huisnummers (114)

Achterdeurbeslag op schild (112)

Brievenbussen (98)

Voordeurbeslag (88)

Voordeurknop (64)

Veiligheidsrozet (45)

Deurbellen (39)

Achterdeurbeslag op rozet (14)

Beveiligingsstrip (9)

Deurvastzetters (8)

Kierstandhouders (8)

Deurspionnen (5)

Deurkloppers (5)

Dievenklauw (4)

Complete voordeurset (4)

Het beste deurbeslag voor buiten kopen

Ben je op zoek naar buitendeurbeslag? Binnen ons assortiment vind je al het deurbeslag voor jouw woning. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis nóg beter te beveiligen én te voorzien van mooi beslag. We bieden bekende merken en vrijwel alle materiaalsoorten. Krijg je toch niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gewoon even contact met ons op, we denken graag met je mee.

We bieden zowel producten voorzien van een SKG keurmerk als producten met een Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) certificering. Denk aan veiligheidsbeslaghang en sluitwerk en sloten. Hieronder gaan we wat verder in op de specifieke groepen. Voor de beste informatie kijk je altijd bij de betreffende pagina of kan je onze kennisbank bekijken, waar we blog artikelen hebben staan over onder meer het kiezen, kopen en onderhouden van het juiste beslag.

De juiste sloten zijn van groot belang. Kies voor een veiligheidsslot voor het afsluiten van je voordeur of achterdeur. Bied jouw deur niet de optie om een (nieuw) slot in de deur te plaatsen? Dan kan je een oplegslot ‘op’ de deur laten zetten. Dit is een slot dat aan de binnenzijde wordt geplaatst en de deur dus van buiten de deur afsluit (uiteraard binnenshuis). Wil je niet het hele slot vervangen, maar alleen de cilinder in het slot? Kijk dan bij dit artikel over het kopen van een cilinderslot. Op die pagina vind je alle informatie over cilinders, sloten en meer.

Andere goede toevoegingen voor extra veiligheid voor jouw huis zijn speciale camera’s. Deze vind je bij digitale deurspion. Kijk bij ons volledige overzicht in deurspionnen voor zowel digitale spionnen, dit zijn een speciale camera’s, als voor de traditionele spionnen die je in de deur plaatst. Andere goede toevoegingen zijn kierstandhouders (voor het op een kier zetten van jouw voordeur) en deurkloppers.

Heb je eenmaal gevonden wat je zocht, dan vind je in onze winkel altijd een scherpe prijs. Daarnaast vind je in ons assortiment de beste, meest populaire merken. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, we denken graag met je mee.

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1141 reviews.
0 Vergelijken
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Menu