Bekijk ons assortiment

Olivari

Olivari deurbeslag by Intersteel

Het Italiaanse designmerk Olivari maakt al meer dan 100 jaar het interieur fraaier. Dit doen zij veelal met exclusief ontworpen deurkrukken. Maar ook met rozetten, deurgrepen, deurknoppen en aan deurbeslag gerelateerde elementen. Zoals de echte Italiaan betaamt, wordt er met passie gewerkt aan deurbeslagen waarin de emotie van de ontwerper tot uiting komt. Deurbeslag-expert en Intersteel herkennen zich in deze passie en voelen zich dan ook verzonden met Olivari. Dit is dan ook de reden dat Intersteel en Deurbeslag-expert de samenwerking zijn gestart betreft het exclusieve Olivari aanbod.

Olivari kent een geheel eigen fabriek in Italië waar de meest veeleisende architecten bijeenkomen voor de ontwikkeling van het perfecte design. Alle deurkrukken en toebehoren worden door internationale toonaangevende ontwerpers ontworpen. Voor elk interieur is er een passend beslag van Olivari. Al deze artikelen staan garant voor de hoogste kwaliteit en zijn beschikbaar in diverse kleuren.

Ons gehele assortiment van dit top designermerk vindt je hier.

Internationale Olivari designers

Omdat Olivari over de meest bijzondere design deurkrukken bezit willen we je graag meenemen in het verhaal achter de designers.

De lijst met designers die hun bijdrage leveren aan het succesvolle Olivari mag zeker indrukkend genoemd worden. Het betreffen grote internationale namen. Naast externe designers, werken ze in Italië ook met hun eigen ontwerpers uit de studio. Naast Italiaans ontwerpers dragen ook Nederlandse ontwerper bij aan het succes van Olivari. Denk aan: Marcel Wanders, Ben van Berkel en Rem Koolhaas.

Hieronder vindt je de drie grootste namen van de designers.

FORMANI

Rem Koolhaas

Een Nederlandse Architect die bekend staat om zijn bouwwerken, publicaties en denkwijze over hedendaagse architectuur. Zijn ontwerpen vindt je terug in heel Nederland.

GIO-PONTI

Gio Ponti

Was een Italiaanse schrijver, architect en industrieelontwerper. Hij ontwierp gebruiksvoorwerpen, meubels en gebouwen zoals de pirellitoren in Milaan en de bijenkorf in Eindhoven.

FORMANI

Rodolfo Dordoni

Een Italiaanse designer en architect die zijn sporen heeft verdiend in de design wereld. Dordoni staat bekend om de volgende kernwaarde: Striktheid, elegantie en innovatieve details.

Wereldwijde Olivari projecten

olivari_project_BURJ-KHALIFA-DUBAI

BURJ KHALIFA DUBAI

AL-BUSTAN-PALEIS-OMAN_OLIVARI

AL BUSTAN PALEIS OMAN

Olivari

Rodolfo Dordini

Nieuwsgierig geworden naar ons gehele assortiment van Olivari? Neem hier eens een kijkje.

Of kom eens langs in onze showroom.

olivari merk logo
Inloggen

Nog geen account?

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 1228 reviews.
0 Vergelijken
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Menu