Enig resultaat

Intersteel Brievenbus met veer messing ongelakt 348 x 75 mm

Oorspronkelijke prijs was: 81,95 €.Huidige prijs is: 67,35 €.
Geleverd per Per stuk
Merk
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
EAN 8714186018200
Finish/kleur
Collectie
Interieurstijl
Meegeleverd Brievenbus , Bevestigingsmateriaal voor montage
Geschikt voor Brievenbus voor montage in de voordeur voor het ontvangen van post met naar binnen verende brievenklep
Deurdikte
Breedte briefplaat
Breedte
Lengte opening
Breedte opening

Een briefplaat, wat is het eigenlijk?

Een briefplaat, ofwel brievenbusklep is bedoeld om de brievenbus op je buitendeur af te sluiten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een brievenbus met tochtwering of tochtklep om te voorkomen dat het gaat tochten in je woning. Echter zitten er in sommige briefplaten een tochtstrip ingebouwd, dan is een tochtwering niet meer noodzakelijk. Bij deurbeslag-expert hebben we verschillende soorten en maten brievenbusplaten, de meeste zijn voorzien van een veer. Deze veer zorgt ervoor dat de klep niet open blijft staan nadat de post geweest is.

Briefplaten kopen

Waar je vroeger briefplaten in de winkel kocht, heeft dat nu plaatsgemaakt voor het online bestellen van jouw perfecte briefplaat. Uiteraard begrijpen wij dat je er zeker van wilt zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare webshop voor briefplaten, daarom zijn wij aangesloten bij webwinkelkeur.

Bij ons kan je kiezen uit vele verschillend modellen van verschillende topmerken als Intersteel, AXA of Dulimex. Daarnaast bieden wij een breed scale aan kleuren aan, waaronder: Zwart. RVS, Chroom, Mat Chroom, Messing gelakt, Messing ongelakt, Messing getrommeld, Grijs, Aluminium en nog veel meer. Al onze briefplaten voldoen aan de Nederlandse norm voor postwet, wel zo handig dat je post namelijk door de brievenbus past.

Bij Deurbeslag-expert bieden we moderne, landelijke en authentieke briefplaten aan. Zo hopen we voor ieder wat wils in ons assortiment te hebben zitten. De briefplaat is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde montagehandleiding. Mocht je hier alsnog wat hulp bij nodig hebben zullen wij je uiteraard graag verder helpen.

Briefplaten passend bij jouw deur

Wij weten dat sommige mensen vrijwel geen waarde aan hun briefplaat hechten, echter ga je die waarde pas echt voelen wanneer een briefplaat totaal niet bij je deur past. Je hele buitendeur valt of staat met de juiste details en dus ook met de briefplaat. Hierin zijn stijl en kleur de absolute graadmeters. Wanneer deze perfect bij jouw deur passen zal je deur ook ineens een stuk mooier ogen, zeker de moeite waard dus. Wij zijn ervan overtuigd dat er in ons assortiment altijd wel een briefplaat bij moet zitten die past bij jouw woonwensen.

Heb je vragen en of opmerkingen met betrekking tot onze briefplaten of gewoon een vraag in het algemeen? Neem dan even contact met ons op.