Toont alle 4 resultaten

HCP-Coating

BLACKLINE is een van de grootste verkopers van zwarte bevestigingsmaterialen bij Deurbeslag-Expert. Het grote assortiment van Blackline is specifiek ontworpen voor het bevestigen van zwarte scharnieren, hangwerk en ander zwart beslag, wat steeds populairder wordt in Nederland. Wat ervoor zorgt dat BLACKLINE anders is dan de concurrentie, hebben ze splinternieuwe High Corrosion Protection coating (HCP-coating) toegevoegd. Deze behandeling biedt de beste bescherming tegen uitbijting ondanks de kleine laagdikte. De dunne laag en extra smering zorgen ervoor dat de moeren perfect op de bouten passen en de schroeven goed in het hout blijven zitten.

De HCP-coating van BLACKLINE kan goed tegen zoutsproeitests, met meer dan 500 uur corrosie bestendigheid zonder enige vorm van roest. Daarnaast is de oppervlaktebewerking aan de Europese richtlijnen en RoHS-standaarden gekoppeld, zonder schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld Chroom. BLACKLINE bevestigingsmaterialen worden bezorgd in milieuvriendelijke kunststof verpakkingen, die bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden en gemaakt zijn om uw producten volledig te beschermen. Het assortiment van BLACKLINE gaat zonder moeite samen met dat van bestaande winkels, om het nog makkelijker te kunnen maken voor klanten kunnen ze eenvoudig de juiste bevestigingsmaterialen vinden bij hun zwarte tuinbeslag.

Duurzame oplossing

BLACKLINE is de betrouwbaarste keuze voor hoge kwaliteit zwarte bevestigingsmaterialen met een fantastische corrosiebestendigheid, perfect voor verschillende toepassingen in Nederland. Ontdek onze onderscheidende oplossingen en geef uw projecten een duurzame uitstraling met BLACKLINE. Wij staan voor u klaar om uw behoeften te vervullen en uw projecten tot een succes te maken.

Onze collectie van BLACKLINE is dan wel niet de grootste, maar het zijn wel de beste producten.

Vragen en of opmerkingen over ons BLACKLINE aanbod? Neem gerust even contact met ons op.