Inspiratie

Zorg Voor Een Strak Interieur Met Muurwerken?

Hoe zorg je voor een strak muurwerken

Muurwerken voor jouw interieur! Naast kiezen voor het juiste deur-, raam en meubelbeslag zijn er enorm veel factoren die het interieur maken of breken. Daarom heeft Deurbeslag-expert voor jou een aantal tips als het gaat om een strakke afwerking van je interieur.

(Akoestische) wanddecoratie

MuurWerken

Een muur/wand is misschien wel een van de belangrijkste afwerkingen van het interieur daarom is een van onze partners (waar we je graag naar doorverwijzen) www.muurwerken.nl. Muur Werken biedt een ruim assortiment van schilderijen aan in verschillende materialen: Plexiglas, Dibond, Hout, Akoestisch, Forex en nog veel meer. Naast dat Muur Werken enkel vaste vormen aanbieden is het bij MuurWerken mogelijk om schilderijen als plexiglas en aluminium te verkrijgen in een vrije vorm, ofwel contour gesneden.

muurwerken

Wecho

Wecho is dé specialist in akoestiek, denk hierbij aan wandpanelen, hexagons en plafondpanelen. Niet in een standaard saai kleurtje of afwerking maar een echt design! Akoestiek is het perfecte materiaal wanneer je het geluid in een ruimte wil dempen, ofwel de echo weg wil halen.

Tegen de Wand

Deze Nederlandse onderneming biedt vrijwel het zelfde assortiment als MuurWerken aan, echter gaat Tegen de Wand veel verder wat materiaal en maatwerk betreft. Tegen de Wand is de specialist als het gaat om advies. Daarnaast produceren zij alleen maar op aanvraag van de klant, wat inhoud dat wat jij in huis hebt hangen 100% exclusief is! 

Mozaïektegels 

Ook mozaïektegels kunnen gebruikt worden als wanddecoratie, maar ook zeker als vloerdecoratie. Mozaïek wordt veelal gebruikt in badkamers en toiletten. Maar is ook zeker niet meer weg te denken uit sauna’s, zwembaden of keukens. Voor de beste kwaliteit mozaïektegels raden wij www.mozaiektegels.com aan.