RVS geborstelde knopkrukken

De RVS deurklink komt in veel woningen terug. Gek? Nee. De veelzijdige deurklink heeft namelijk een erg toegankelijk uiterlijk en kan vrijwel naadloos aan iedere woning worden toegevoegd. Op alle soort deuren, van de badkamer tot de woonkamer. Veel RVS deurklinken staan bekend om hun simpele en moderne karakter. Weinig poespas en gestroomlijnde vormen maken de RVS deurklink tot een allrounder wanneer het op deurklinken aankomt. Daarnaast heb je uit vormen ook voldoende keus. Ga je voor een recht model of een deurklink met een golvend handvat? Ook halfronde RVS deurklinken en modellen met een duimgreep zijn erg populair.

2 producten

Veiligheid voor je RVS deurklink

Naast de verschillende modellen moet je je ook bedenken wat voor schild het beste bij de soort deur past. Is dit bijvoorbeeld een RVS deurklink met langschild? Of zoek je naar een deurklink met kerntrekbeveiliging? De laatste soort roestvrij stalen deurklink zorgt voor meer veiligheid in huis. Dit type beveiliging is een zeer goede preventie voor inbraak. Door de harde metalen bescherming wordt het uitboren en uittrekken van de deurcilinder tegengegaan.

Geborstelde RVS deurklinken onderhouden

Of een RVS deurklink lastig te onderhouden is? Het antwoord is nee, hoewel we liever ja zeggen. De RVS deurklink heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, maar het is zeker geen overbodige luxe om de RVS deurklink twee keer per maand schoon te maken wanneer je je bedenkt hoe vaak de roestvrijstalen deurklink per dag wordt vastgegrepen. Veel RVS deurklinken zien er nooit echt vies uit, maar zijn dit stiekem wel. Het is altijd een goede optie om het RVS deurbeslag smetvrij te houden. Hoe je het beste je nieuwe RVS deurklink in topconditie kunt houden?
    • RVS kan oxideren, dit wordt ook wel vliegroest genoemd
    • Dit soort roest is niet afkomstig vanuit de RVS deurklink zelf, maar wordt door externe factoren veroorzaakt
    • Voor de RVS deurklink bestaan er speciale RVS reinigers, deze werken zeer goed
    • Wanneer je liever geen speciale reiniger wilt kopen, kun je de RVS deurklink ook met water en zeep reinigen
    • Geborstelde RVS deurklinken mogen overigens ook rustig licht geschuurd worden